Γράφουν για τις ΚΡΟΥΣΕΙΣ σε Μιλόγεβιτς που σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το {TS} – Οι… ΠΟΡΤΕΣ

Γράφουν για τις ΚΡΟΥΣΕΙΣ σε Μιλόγεβιτς που σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το {TS} – Οι… ΠΟΡΤΕΣ

Η ιστοσελίδα www.marca-sl.gr σε δημοσίευμα της αναφέρεται στον πρώην προπονητή της Ομόνοιας και του Πανιωνίου, καθώς και του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σε αυτά που σας αποκάλυψε τον περασμένο μήνα το Themasports.com , ότι είχε δεχθεί κρούση από ΑΠΟΕΛ και ΚΟΠ για τον πάγκο της Εθνικής Ανδρών Κύπρου.

Θυμηθείτε τα δημοσιεύματα του Themasports.com:

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ στον Μιλόγεβιτς ο Πετρίδης!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ και για Εθνική Κύπρου ο Μιλόγεβιτς!

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ελεύθερος και…ωραίος κυκλοφορεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μάλιστα ο Σέρβος τεχνικός (το όνομα του οποίου έπαιξε δυνατά για τον πάγκο της ΑΕΚ στην προ – Καρέρα εποχή) έχει προλάβει να ρίξει και τρεις…πόρτες αμέσως μετά το διαζύγιο με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Μία στον ΑΠΟΕΛ, μία στην ομοσπονδία της Κύπρου και μία σε πρόταση που δέχτηκε από κινέζικο σύλλογο (β΄κατηγορίας). Να περάσει ο επόμενος!  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE